Prywatna Praktyka Specjalistyczna

Jako lekarz gastrolog i dietetyk
doskonale zdaję sobie sprawę z tego, jak ważne
w życiu człowieka jest zrównoważone i zdrowe odżywianie.

Z jakimi problemami zgłaszają się do mnie moi pacjenci?

  • Uciążliwe bóle brzucha
  • Wzdęcia
  • Nieprzyjemny zapach z ust
  • Zaburzenia wypróżniania
  • SIBO (zespół przerostu flory jelita cienkiego)
  • Choroba refluksowa przełyku
  • Zespół jelita nadwrażliwego
  • Choroba Leśniowskiego-Crohna
  • Wrzodziejące zapalenie jelita grubego
  • Zaburzenia motoryki przełyku (achalazja, zaburzenia połykania)
  • Schorzenia przełyku
  • Schorzenia żołądka i dwunastnicy
  • Choroby wątroby i trzustki
  • Schorzenia jelita cienkiego i grubego
Gastrologia
  • Dieta w insulinooporności, hipoglikemii reaktywnej
  • Zaburzenia metaboliczne
  • Plany żywieniowe
  • Dieta w chorobach przewlekłych
Dietetyka
Zdjęcie systemu

Platforma Diet By Med

Teraz możesz mieć swoją dietę zawsze pod ręką, o każdej porze dnia i nocy. Indywidualny plan żywieniowy dopasowany do Twoich potrzeb, chorób, alergii oraz preferencji żywieniowych. Aktualizowanie i kontrola postępów w diecie. Porady, zasady i przykładowe przepisy, które pomogą w osiągnięciu celu.



Opinie

Gabinet gastrologiczny, gabinet dietetyczny

Centrum Medyczne dbMedicine


Pracownia Motoryki i Diagnostyki Zaburzeń Czynnościowych Przewodu Pokarmowego

ul. Ostrowskiego 5A 53-238 Wrocław

REJESTRACJA


Rejestracja czynna:
od poniedziałku do piątku w godz. 9.00-17.00,

tel. 886 895 266
email: rejestracja@dbmedicine.pl





"DietByMed"- interaktywna platforma medyczna oparta na zasadach EBD (Evidence Based Medicine) wspomagająca pracę dietetyka


Cel projektu i planowane efekty: Celem głównym projektu jest opracowanie zindywidualizowanego, medycznego programu leczenia dietetycznego zaburzeń metabolicznych z wykorzystaniem innowacyjnego systemu wielostopniowej, klinicznej weryfikacji stanu zdrowia pacenta, z zastosowaniem interaktywnej platformy medycznej ,,DietByMed''. ,,DietByMed'' umożliwi tworzenie planów dietetycznych na podstawie indywidualnych parametrów pacjenta.

                                                                                    
Wartość projektu Wkład Funduszy Europejskich 
389 664,00zł 331 214,40zł